Bel ons 085 486 52 50 Inloggen

Maakt u al gebruik van een narrowcasting systeem?

Iedere onderneming heeft een doelgroep waar zijn product of dienst bij aansluit. Met een narrowcasting systeem bereikt u juist die specifieke doelgroep die u op het oog heeft. Echter dit systeem is veel meer dan een informatiesysteem voor de potentiƫle klant. Een narrowcasting systeem kan ook gebruikt worden voor het informeren van uw medewerkers, bijvoorbeeld over een wijziging in de bedrijfsvoering.

Iedereen kan werken met het narrowcasting systeem

Iedereen kan het, als u kiest voor het systeem van Promocast tenminste. U koopt bij ons een mini-pc welke u zelf installeert. Schrik niet, want met de duidelijke instructies die zijn meegeleverd, kan iedereen de installatie succesvol afronden. Is de installatie klaar? Dan is het aan u om te bepalen wie u over wat wilt informeren. Vervolgens stelt u uw sjabloon samen en het systeem is klaar voor gebruik. De mogelijkheden zijn eindeloos. Presenteer uw nieuwe product of dienst, informeer uw medewerkers over het tijdstip en de locatie van de vergadering, nodig uw klanten uit om zich aan te melden voor de nieuwsbrief, en ga zo maar door.

Een narrowcasting systeem aanvragen

Bent u nog niet overtuigd over wat het systeem voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij lichten het u graag toe. Wilt u graag gebruik van het systeem gaan maken, neem dan contact met ons op voor het maken van een leveringsafspraak. Sluit u een abonnement af, dan maakt u gebruik van alle voordelen die wij van Promocast voor u hebben klaargezet. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning wanneer u er niet uitkomt. Wilt u meer weten over de tarieven en prijzen van een abonnement? Klik dan hier voor meer informatie. Een abonnement is maandelijks opzegbaar.