Bel ons 085 486 52 50 Inloggen

Narrowcasting software helpt u snel uw doelgroep bereiken

Met narrowcasting software wordt het voor u mogelijk om van dit geweldige marketingmiddel gebruik te maken. Zonder omwegen, direct op uw doel af. Met andere woorden, u bereikt diegene die u wilt bereiken met de informatie die u weergeeft. De software die Promocast hiervoor heeft ontwikkeld, zorgt ervoor dat u de investering in de software binnen no time weer heeft terugverdiend.

De werking van narrowcasting software via Promocast

De software van Promocast is speciaal ontwikkeld om op een snelle en efficiƫnte manier uw doelgroep te bereiken, of dit nu medewerkers, prospects, klanten of opdrachtgevers zijn. U stelt de doelgroep vast en welke informatie u aan hen wilt meegeven. Vervolgens maakt u een sjabloon en met behulp van onze software wordt de boodschap aan de betreffende doelgroep kenbaar gemaakt. De narrowcasting software kan voor diverse doeleinden ingezet worden. Denk eens aan het dagmenu van een restaurant wat er op weergegeven kan worden. Of de bekendmaking van een bepaald evenement. U kunt zelfs uw medewerkers instrueren met het tijdstip en de locatie van de volgende vergadering.

Eenvoudig werken met narrowcasting software

U koopt via Promocast een mini-pc en u sluit een maandelijks abonnement af voor het gebruik van de software. Dit abonnement is overigens gewoon maandelijks opzegbaar. Wilt u weten wat narrowcasting software voor uw onderneming kan betekenen, neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door. Zodra u uw keuze voor Promocast heeft gemaakt, maken we met u een afspraak voor de levering van de pc en de bijbehorende software. De installatie verzorgt u zelf, echter met de meegeleverde instructies is dit heel eenvoudig. Binnen een mum van tijd plukt u de vruchten van deze fijne marketingtool.