Bel ons 085 486 52 50 Inloggen

Zijn de narrowcasting kosten de investering waard?

Iedere investering brengt kosten met zich mee, zo ook deze. En voordat u gaat investeren wilt u natuurlijk weten of de opbrengsten opwegen tegen de kosten. De voordelen van een dergelijk systeem als deze zijn zo groot, dat het een investering is die zichzelf als het ware terugverdient. U bereikt zonder omwegen exact de doelgroep die u voor ogen heeft, zonder gedoe en zonder omwegen. En omdat tijd ook geld is en u met dit systeem tijd wint, wegen de narrowcasting kosten zeker niet zo zwaar als u kijkt naar wat u er mee wint.

Wat zijn de narrowcasting kosten voor mijn bedrijf?

Kiest u voor het systeem via Promocast, dan betaalt u voor een maandelijks abonnement wat u het recht geeft op het gebruik van de specifieke software. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Bij deze kosten hoort een duidelijke handleiding en support van onze helpdesk voor wanneer u tegen problemen aan loopt.

De eenmalige kosten voor de mini-pc zijn: € 295,00

Daarnaast betaalt u maandelijks voor het Promocast abonnement, de kosten hiervoor zijn: € 24,95

Deze bedragen zijn excl. 21% BTW.

Wilt u de Narrowcasting op meerdere schermen laten draaien? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ik ga akkoord met de narrowcasting kosten - ik wil me aanmelden

Doordat u snel uw doelgroep bereikt, heeft u binnen korte tijd de narrowcasting kosten terugverdiend. Wilt u zich voor de diensten van Promocast aanmelden, neem dan contact met ons op. We maken met u een afspraak voor de levering van de mini-pc en de software. U kunt de pc eenvoudig zelf installeren met behulp van de meegeleverde handleiding. Weet u wie u wilt informeren en waarover? Dan is de volgende stap het ontwikkelen van een sjabloon. U bereikt uw doelgroep en informeert ze op duidelijke wijze over bijvoorbeeld een evenement, product of dienst. En ondertussen gaat u over tot de orde van de dag, zo eenvoudig is het.